Γεγονός είναι πλέον η μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ Α.Ο. Ξάνθης στον νέο της ιδιοκτήτη Βασίλη Παπαδημητρίου αφού έπεσαν και επίσημα οι υπογραφές. Μάλιστα αύριο Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου αναμένεται να κατατεθούν όλα τα συμβόλαια Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού η οποία θα συνεδριάσει για το συγκεκριμένο θέμα.

Το πιθανότερο σενάριο είναι πως εντός της αυριανής ημέρας θα γίνει αποδεκτή η μεταβίβαση του μετοχικού πακέτου της ΠΑΕ και δεν αποκλείεται αργά το απόγευμα να υπάρξουν και επίσημες ανακοινώσεις για την αλλαγή σελίδας στην ποδοσφαιρική ομάδα της Ξάνθης η οποία έχει ως στόχο την επάνοδο της στα μεγάλα σαλόνια του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Θυμίζουμε πως η πρώτη σέντα για τη Σούπερ Λιγκ 3 είναι προγραμματισμένη για τις 24 Οκτωβρίου με την ομάδα της Ξάνθης ωστόσο να ξεκινάει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις μια εβδομάδα αργότερα λόγω της παράτασης που ζήτησε και πήρε ώστε να ολοκληρώσεις την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν.

Τέλος να σημειώσουμε πως ήδη η Ξάνθη έχει ενισχυθεί σημαντικά σε έμψυχο δυναμικό ενώ η συνεχίζονται οι μεταγραφικές κινήσεις ώστε να καλυφθούν κατά τον καλύτερο τρόπο τα όποια κενά.