Απίστευτο και όμως αληθινό αυτό που συμβαίνει στη Θράκη με τους ψευτομουφτήδες, που δρουν ανενόχλητοι απο την συντεταγμένη πολιτεία και λειτουργούν ως “νόμιμοι” ελλείψει φυσικά και της παρουσίας των διορισμένων τοποτηρητών μουφτήδων απο το Υπουργείο Παιδείας.

Το ΘΠΕ, αποκαλύπτει σήμερα ότι, οι ψευτομουφτήδες, με χρήματα που διοχετεύονται απο την Τουρκία, αλλά και εξοπλισμό, ανέλαβαν και απολυμαίνουν τα Τεμένη που έχουν στην άμεση επιρροή τους, χωρίς καν να πάρουν τις σχετικές άδειες και χωρίς να έχουν καμία συνεργασία με τους γιατρούς στις κατα τόπους περιοχές!

 

Πιο συγκεκριμένα, ο Ιμπραήμ Σερήφ ψευδομουφτής Ροδόπης, άρχισε να απολυμαίνει τα Τεμένη του Νομού Εβρου καταρχήν, που είναι και ζώνη ευθύνης του, ενώ ο εκεί τοποτηρητής που έχει διορισθεί απο το Ελληνικό Κράτος, είναι ΑΦΑΝΤΟΣ!

Παρόμοια είναι η κατάσταση και στην Κομοτηνή και στην Ξάνθη.

Τα ερωτήματα που δημιουργούνται είναι τα εξής:

  1. Γιατί οι Νόμοι Τοποτηρητές είναι ΑΦΑΝΤΟΙ και δεν λαμβάνουν μέτρα προστασίας στα Τεμένη;
  2. Γιατί παραμένουν οι αντιποιούντες την Αρχή, ψευδομουφτήδες της Θράκης, ασύλληπτοι, όταν το αδίκημα είναι συγκεκριμένο;
  3. Τελικά όπου υπάρχει έλλειμμα παρουσίας του Ελληνικού Κράτους, γιατί επιτρέπεται στην Τουρκία να υποκαθιστά τον κενό χώρο;

Θα βρεθεί αλήθεια κάποιος να απαντήσει επι αυτών;