Τι κι αν σε μερικά χρόνια θα μπορούμε να απολαμβάνουμε το καφεδάκι μας στον ΑΡΗ. Στον Δήμο Μύκης ακόμα και το απλό νεράκι είναι πολυτέλεια για τους κατοίκους. Ένας Δήμος που πανηγυρίζει επειδή μοίρασε μερικές σακούλες τρόφιμα αλλά δε μπορεί να λύσει το πρόβλημα με το νερό.
Συγκεκριμένα από χθες το μεσημέρι η Σμίνθη είναι χωρίς νερό επειδή έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα η γεώτρηση που βρίσκεται στο Ζουμπούλι και από την οποία υδροδοτείται ο οικισμός της Σμίνθης.
Μάλλον χρειάζεται αντικατάσταση το μοτέρ, ένα μοτέρ που τοποθετήθηκε τέλη Οκτωβρίου του 2019. Αλήθεια, μπορεί να μας πει ο Δήμαρχος Μύκης από ποιους ανθρώπους έγινε η τοποθέτηση του; Μήπως αυτοί που το τοποθέτησαν δεν ήταν και τόσο σχετικοί με το αντικείμενο; Γιατί να χαλάσει μέσα σε 7 μήνες καινούριο μοτέρ;
Πάντως η Σμίνθη δεν είναι ο μοναδικός οικισμός του Δήμου Μύκης που έχει πρόβλημα με το νερό αφού κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και στον Εχίνο όπου μάλιστα το πρόβλημα υπάρχει εδώ και αρκετές ημέρες αλλά ο Δήμος αδυνατεί να το λύσει.
Κι όλα αυτά σε έναν Δήμο με πολλά κρούσματα covid19.
Σεμπαϊδήν Καραχότζα