Τι και αν η πανδημία μας έκλεισε στα σπίτια μας; Δεν είναι και ότι καλύτερο βεβαίως, αλλά πάντοτε στις δυσκολίες αναπτύσσονται και οι ευκαιρίες, για ένα νέο δυναμικό ξεκίνημα!

Ξεκίνημα, που δεν θα εξαρτάται απο τους άλλους, παρα μόνο απο εσένα – εμένα τον ίδιο!

Πρέπει να δούμε το αύριο προσεκτικά!

Τίποτε δεν θα είναι το ίδιο όπως χθες…

Τίποτε δεν θα μοιάζει με τις ημέρες προ κορονοϊού!

Και αυτό, όλοι όσοι βλέπουν μπροστά πρέπει να το εκμεταλλευτούν!

Ένα κατάλληλο μοντέλο εισοδήματος για τον καθένα

Επιλέγοντας να γίνετε πρεσβευτής της μάρκας VERWAY, έχετε θέσει τα θεμέλια για περισσότερη προσωπική και οικονομική ελευθερία. Ο αυτοπροσδιορισμός είναι το καθοριστικό ορόσημο για την ικανοποίηση, την εκπλήρωση και την ευημερία, ανεξάρτητα από το αν αυτό σημαίνει για σας ευέλικτο προγραμματισμό, προσωπική ανάπτυξη, τακτικό συμπληρωματικό εισόδημα ή μια πραγματική εναλλακτική σταδιοδρομία.

Η VERWAY αντιπροσωπεύει την πληθώρα και την ισότητα ευκαιριών. Ξεκινώντας να εργάζεστε μαζί μας, δεν έχει σημασία από πού προέρχεστε, πόσο χρονών είστε, ποιες προγενέστερες γνώσεις ή εκπαίδευση έχετε. Αυτό που πραγματικά έχει σημασία είναι ο στόχος που επιθυμείτε να πετύχετε. Καθορίστε την επιτυχία σύμφωνα με τις δικές σας ιδέες, επιτύχετε σύμφωνα με τους δικούς σας κανόνες και οικοδομήστε τη ζωή που πάντα ονειρευόσασταν.

Με την VERWAY, ξεκινάει για εσάς μια νέα διάσταση απόκτησης εισοδήματος. Απολαύστε τους καρπούς της εργασίας σας χωρίς την ταλαιπωρία της αναμονής για πίστωση, καθώς οι ημερήσιες καταβολές μπόνους είναι αυτονόητες. Η λειτουργία του είναι πολύ απλή: το εξελιγμένο σύστημά μας επιτρέπει να λαμβάνετε εύκολα την καταβολή των μπόνους στο ηλεκτρονικό σας πορτοφόλι – και αυτό καθημερινά!

ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

Η VERWAY συνδέει απλούς ανθρώπους που θέλουν να εργαστούν στον τόπο που θέλουν κι όταν θέλουν, προσφέροντας υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες.

Παραμερίζοντας τη διαφήμιση των μεσαζόντων και τις εταιρίες μάρκετινγκ, μπορούμε να δημιουργήσουμε νέες ευκαιρίες εισοδήματος για τους Πρέσβεις του δικού μας δικτύου μάρκετινγκ.

ΆΜΕΣΟ ΜΆΡΚΕΤΙΝΓΚ

Φροντίζουμε ένα προϊόν να έχει μια μικρή αλυσίδα λιανικής πώλησης και απευθυνόμαστε κατευθείαν σε εσάς, διατηρώντας μια ασυναγώνιστη σχέση ποιότητας / τιμής. Αντί να επενδύουμε σε διαφημίσεις ή σε διαδικτυακές καμπάνιες, επενδύουμε στους πρεσβευτές μας και πληρώνουμε την προμήθεια.

Έχουμε επιλέξει το κανάλι μάρκετινγκ της εταιρείας μας να λειτουργεί « από στόμα σε στόμα », έχουμε επιλέξει Εσάς.

ΤΑΧΈΩΣ ΑΝΑΠΤΥΣΣΌΜΕΝΑ ΚΑΝΆΛΙΑ ΜΆΡΚΕΤΙΝΓΚ

Το ηλεκτρονικό εμπόριο (1,86 δις δολάρια), το δίκτυο μάρκετινγκ (182 δις δολάρια) και οι τηλεαγορές (1,9 δις δολάρια) είναι τα πιο επιτυχημένα επιχειρηματικά κανάλια που χρησιμοποιούνται σήμερα.

Με το πολυκαναλικό μάρκετινγκ της VERWAY, μπορείτε να απευθυνθείτε σε διαφορετικές ομάδες – στόχους ταυτόχρονα και χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια!

ΠΛΑΤΦΌΡΜΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑΣ

Μοιραστείτε πληροφορίες με τον πιθανό πελάτη σας και κάνετε τις πωλήσεις πιο εύκολες από ποτέ.

Σύμφωνα με στοιχεία, το 87% του πληθυσμού είναι συνδεδεμένο με τον Παγκόσμιο Ιστό. 9 στους 10 χρήστες του Διαδικτύου προβαίνουν σε ηλεκτρονικές αγορές. Οι χρήστες χρησιμοποιούν κοινωνικά μέσα και βίντεο στο Διαδίκτυο για να διαβάσουν μαρτυρίες πελατών ή να δουν τις κριτικές προϊόντων.

Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΣ ΠΟΛΥΚΑΝΑΛΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ

Στη VERWAY, η συνεργασία πολλαπλών καναλιών προσεγγίζεται με καινοτόμο τρόπο.

Ανεξάρτητα από τον τρόπο διανομής των προϊόντων που ο πελάτης επιλέγει για τις αγορές του σήμερα, είτε offline είτε online, η VERWAY προσαρμόζεται στη νέα δυναμική της αγοράς όπως καμία άλλη εταιρεία. Η παράλληλη παρουσία σε διαφορετικές πλατφόρμες μεγιστοποιεί τις ευκαιρίες να προσεγγίσει πολλούς πιθανούς πελάτες. Ο σκοπός της είναι να παρέχει στον καταναλωτή την μέγιστη ευελιξία και την απόλυτη άνεση όσον αφορά τη θέση και τον χρόνο της απόφασης αγοράς.

Η VERWAY συνδέει συνεργικώς τα πιο σύγχρονα και αποδοτικά κανάλια διανομής, προσεγγίζοντας έτσι κάθε ομάδα-στόχο: από τη νέα γενιά μέχρι το ζευγάρι συνταξιούχων και από την μητέρα μονογονεϊκής οικογένειας μέχρι τον επιχειρηματία που θέλει να δημιουργήσει μια επιτυχημένη επιχείρηση.

Η ομάδα VERWAY αντιπροσωπεύει την ικανότητα, τη βιωσιμότητα και τις ίσες ευκαιρίες. Κάνουμε τις ιδέες πράξη, ούτως ώστε οι πελάτες και οι επαγγελματίες συνεργάτες μας να επωφελούνται με τον καλύτερο τρόπο.

ΌΤΑΝ ΞΕΚΙΝΆΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΊΡΗΣΉ ΣΑΣ,
ΜΕ ΤΗΝ VERWAY ΛΑΜΒΆΝΕΤΕ ..

–> Ποιοτικά προϊόντα

–> Μοναδική ευκαιρία

–> Καθημερινή πληρωμή

–> Ευέλικτα ωράρια εργασίας

–> Υψηλή αμοιβή

–> Παγκόσμια κοινότητα

ΘΕΛΕΤΕ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ;