Ένα ακόμη απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το πρωί στον Έβρο.

Συνοριοφύλακας βρέθηκε στο νοσοκομείο έπειτα από τροχαίο με… διακινητή παράτυπων μεταναστών.

Πιο συγκεκριμένα, το χάρο με τα μάτια του είδε 52χρονος συνοριοφύλακας, στο χωριό Προβατώνας, όταν ενώ οδηγούσε, έπεσε πάνω του όχημα διακινητή. Η πλαγιομετωπική σύγκρουση των δύο οχημάτων είχε σαν αποτέλεσμα τον διεμβολισμό του αυτοκινήτου του άτυχου συνοριοφύλακα, ο οποίος βρίσκεται ακόμη σε κατάσταση σοκ.

Στο σημείο έσπευσαν οι συνάδελφοι του 52χρονου και αμέσως ξεκίνησε η αναζήτηση του οχήματος με τους παράτυπους μετανάστες.

Ο συνοριοφύλακας μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Ο Πρόεδρος Συνοριοφυλάκων Έβρου κ. Γιαλαμάς Χρυσοβαλάντης τόνισε στο Θρακικό Πρακτορείο Ειδήσεων πως η κατάσταση με τους διακινητές έχει ξεφύγει.

“Έχουν αποθρασυνθεί εντελώς. Ακόμη και χωρίς καταδιώξεις προκαλούν σοβαρά ατυχήματα. Τονίζουμε πως πρέπει να παρθούν περισσότερα μέτρα και να γίνουν ταχύτερα βήματα, ώστε να μη θρηνήσουμε θύματα”, ανέφερε ο κ. Γιαλαμάς.

Να τονίσουμε πως οι Εβρίτες δήλωναν ανήσυχοι λίγες ημέρες πριν στο Θρακικό Πρακτορείο Ειδήσεων για τα πολύ συχνά τροχαία ατυχήματα που προκαλούν διακινητές μεταναστών, είτε με άλλα οχήματα είτε στην προσπάθεια τους να ξεφύγουν από την αστυνομία.