Δ. Πέτροβιτς: Να γίνει το νέο έμβλημα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης η Νίκη της Σαμοθράκης

Ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς, κατέθεσε πρόταση στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, η “Νίκη της Σαμοθράκης” να αντικαταστήσει το υπάρχον λογότυπο της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας – Θράκης, αναδεικνύοντας και ενισχύοντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής μας.

“Αποφασίσθηκε να προηγηθεί διαβούλευση με προτάσεις και εφ’ όσον επιλεγεί η “Νίκη”, θα ακολουθήσει διεθνής διαγωνισμός για νέο λογότυπο, που δεν θα σχετίζεται με κανένα από τα υπάρχοντα, αλλά θα συμβολίζει τις υψηλές αξίες, τις ιδέες και τα ιδανικά που πρεσβεύει η “φτερωτή Θεά”, μαζί με μια νέα συλλογική εκστρατεία για να επιστρέψει, εκεί που ανήκει, στη Σαμοθράκη!” δήλωσε ο Δημήτρης Πέτροβιτς.

Να θυμίσουμε πως ο ίδιος στις 15 Ιανουαρίου του 2020 είχε πρωτοαναφερθεί στο θέμα, λέγοντας τότε ότι “η “Νίκη της Σαμοθράκης” θα μπορούσε να αποτελέσει το έμβλημα και σήμα όλης της περιφέρειας ΑΜΘ εξηγώντας πως το εμβληματικό γλυπτό αποτελεί την καλύτερη προβολή και διαφήμιση της περιοχής μας, καθώς πρόκειται για ένα έργο παγκοσμίου βεληνεκούς και θαυμασμού.

Σημειώνουμε πως αυτήν την πρόταση, ο Δημήτρης Πέτροβιτς αρχικά την έκανε κατά τη διάρκεια εκδήλωσης κοπής πίτας του Συλλόγου Σαμοθρακιτών Έβρου.

ΠΗΓΗ: evros24.gr

Προτεινόμενα άρθρα

Οι Τούρκοι μιλούν ανοιχτά για “Τουρκικότητα” της Θράκης!

Με αυτούς και το Προξενείο αποφάσισε να πορευτεί ο Ανδρουλάκης στη Θράκη

Τέλος εποχής για τον προκλητικό Οντέρ του Ιάσμου!