Αρχική ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 7. ΥΓΕΙΑ Τραγική εξέλιξη: και ο πατέρας του συνοριοφύλακα που νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Αλεξανδρούπολης,...

Τραγική εξέλιξη: και ο πατέρας του συνοριοφύλακα που νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Αλεξανδρούπολης, βρέθηκε θετικός στον Κορονοϊό – Πρώτο κρούσμα για τη Ροδόπη

Τα όσα συμβαίνουν πλέον γύρω απο τον θανατηφόρο του κορονοϊού, είναι τραγικά! Ετσι, μετά τον Συνοριοφύλακα που υπηρετεί στον Εβρο και νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, σήμερα διαπιστώθηκε ότι νοσεί και ο πατέρας του, κάτοικος Σαπών και έτσι άρχισε να ανοίγει ο κατάλογος ασθενούντων στο Νομό Ροδόπης!

Οπως μεταδίδει το inkomotini.gr η Ροδόπη μπήκε στον χάρτη των κρουσμάτων κορωνοϊού, καθώς, σύμφωνα με τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Υγείας ΑΜ-Θ, κ. Λουκά Γεωργίου, ένας άνδρας, περίπου 60 ετών που κατοικεί σε χωριό του νομού μας, βρέθηκε θετικός στον ιό.

Όλα φέρεται να ξεκίνησαν πριν από λίγες μέρες, όταν ένστολος με καταγωγή από τη Ροδόπη, ο οποίος υπηρετεί στον νομό Έβρου, διαγνώστηκε από το ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης θετικός στον κορωνοϊό.

Οι αρμόδιες αρχές προέβησαν στην ιχνηλάτηση των πρόσφατων επαφών του, στις οποίες περιλαμβανόταν και ο πατέρας του, που κατοικεί σε οικισμό της ανατολικής Ροδόπης. Ακολούθησε η εξέταση του πατέρα, ο οποίος ήταν θετικός αλλά χωρίς να εμφανίζει συμπτώματα, και τέθηκε σε κατ’ οίκον περιορισμό.