Είναι αλήθεια, ότι η πανδημία του Κορονοϊού, δε βρέθηκε τυχαία μπροστά μας!

Είναι μέρος, ενός ακήρυχτου πολέμου, με “όπλα” τους ίδιους τους ανθρώπους που νοσούν και διασπείρουν τις “σφαίρες” στον κάθε ένα που συνδιαλέγονται, δημιουργώντας έναν άνευ προηγουμένου επιτυχή πόλεμο!

Πάνω απο 1.000.000 άνθρωποι, τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, βρίσκονται στα πρόθυρα μιας διασωλήνωσης, χωρίς κανείς να γνωρίζει εάν θα ιαθούν ή όχι!

Τα παγκόσμια μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι “γίνονται προσπάθειες να βρεθεί το αντίδοτο σε μορφή εμβολίου προκειμένου να σωθεί η ανθρωπότητα…”

-Υπόσχεση ή πραγματικότητα;

-Μπλόφα ή προσπάθεια;

Υπάρχει αλήθεια κάποιος που να πιστεύει ότι δεν μπόρεσε μέχρι σήμερα να βρεθεί το εμβόλιο κατά του Καρκίνου; Επιτρέψτε μου να είμαι απο τους οπαδούς της θεωρίας (σ.σ. όσο συνομοσιολογία κρύβει αυτό…) ότι το εμβόλιο υπάρχει εδώ και χρόνια αλλά η τεράστια βιομηχανία που έχει στηθεί γύρω απο τον ανθρώπινο πόνο, είναι τέτοια της οποίας τα έσοδα διατηρούν αυτοκρατορίες ολόκληρες! Γιατί λοιπόν να κυκλοφορήσει σήμερα, ένα τέτοιο εμβόλιο που φέρει τη σωτηρία σε εκατομμύρια ανθρώπους;

Ετσι λοιπόν, σκεπτόμενος όλα αυτά, αλλά και φέρνοντας στο νού, όλα όσα η ιστορία μας διδάσκει, ότι δηλαδή πίσω απο μία ασθένεια όταν διαχέεται, έχει ήδη ανακαλυφθεί το αντίδοτο, όπως ακριβώς με τους υπολογιστές και τα “ψηφιακά αντιβιοτικά”, βλέπω να εξελίσσεται μπροστά μας, ένας πόλεμος, του οποίου η λήξη μπορεί να είναι άγνωστη γιατί έχει χαθεί ο αρχικός έλεγχος όσων τον σχεδίασαν, μα είναι βέβαιο ότι υπάρχει τρόπος για τον τερματισμό!

Παράλληλα, μου βασανίζει το μυαλό, ένα Κεφάλαιο, απο το Βιβλίο όλων των εποχών, την Αγία Γραφή, όπου στο τελευταίο μέρος, την ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ του ΙΩΑΝΝΟΥ, εκεί περιγράφονται όλα όσα ζούμε! Οσο δυσκολονόητα είναι, και παραβολικά, άλλο τόσο εμφανή είναι τα σημάδια των “εσχάτων ημερών” που ζει η ανθρωπότητα, οδεύοντας προς το τέλος αυτής της δραματικής περιόδου, όπου έχουν χαθεί οι αρχές και οι αξίες, όπου έχουν καταπέσει κράτη και πολιτεύματα, όπου πλέον ο θρήνος και ο σπαραγμός έχουν φωλιάσει στις ψυχές όλων μας (ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ)!

Τι είναι λοιπόν ο Κορονοϊός;

Μία αιτία; Μία αφορμή; Είναι ο λόγος; Είναι η πρόφαση;

Διαβάζοντας καθημερινά πλέον – και λόγω του κατ’ οίκον περιορισμού όπως όλοι μας – τον διεθνή τύπο, καταλαβαίνω ότι οι επι της γης ηγέτες, ίσως επειδή δεν έχουν καταλάβει τι έχει συμβεί με την πανδημία ή ίσως επειδή εκείνοι το έχουν δημιουργήσει, ετοιμάζουν έναν άλλο κόσμο για όλους μας! Ή το προσπαθούν τέλος πάντων!

Εναν κόσμο άμεσα ελεγχόμενο, έναν κόσμο πιο ευέλικτο στα επιβαλλόμενα σχέδια, χωρίς διαμαρτυρίες, χωρίς κηρύγματα και αντιρρήσεις!

Νομίζουν και ίσως το πετύχουν πρόσκαιρα να μας εντάξουν σε μία παγκόσμια τάξη πραγμάτων, όπου θα κυριαρχεί νέα ανακατανομή του πλούτου, όπου όλοι θα πειθαρχούν σε ισχυρούς των δύο “πόλων” και φυσικά θα γίνονται όλα ψηφιακά, μιας και εκεί παύει η ανθρώπινη επαφή και φύση, άρα παύει και κάθε έννοια της ψυχής και του συναισθήματος, στοιχεία απαραίτητα για μία αντίδραση, μία επανάσταση!

Τι ετοιμάζει το πολιτικό σύστημα πραγμάτων στον πλανήτη για την επόμενη ημέρα;

Τι ετοιμάζουν οι οικονομικοί κολοσσοί;

Ποιος θα είναι ο τρόπος που θα ζούμε την επομένη που θα ανακοινωθεί η άρση της απομόνωσής μας στα σπίτια μας;

Τι χρήματα και ποια οικονομία θα υπηρετούμε;

Σε ποια χώρα θα ζούμε και με ποια σύνορα;

Εκτός και αν… όλοι αυτοί κάνουν σχέδια για εμάς και ο Θεός γελά, για άλλη μία φορά!