Αρχική ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 6.1. ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ COSMOTE: Η τεχνολογία στη διάθεση του κρατικού μηχανισμού για τη μάχη ενάντια...

COSMOTE: Η τεχνολογία στη διάθεση του κρατικού μηχανισμού για τη μάχη ενάντια στον κορωνοϊό


Την τεχνολογία στη μάχη κατά της πανδημίας «ρίχνει» η COSMOTE. Στην προσπάθεια της Πολιτείας για επιτάχυνση του ψηφιακού μετασχηματισμού του Δημόσιου τομέα, η COSMOTE στέκεται αρωγός, μέσα από ολοκληρωμένες λύσεις Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών (ICT), που συμβάλλουν στην ταχύτερη και αποτελεσματικότερη λειτουργία του Κρατικού μηχανισμού στη μάχη ενάντια στον  κορωνοϊό και στην επικοινωνία του κράτους με τους πολίτες.

Τα έργα που υλοποιήθηκαν σε χρόνο-ρεκόρ για να μπουν στη διάθεση του Κρατικού μηχανισμού, είναι:

  • Η υπηρεσία τηλεργασίας για 10.000 Δημόσιους υπαλλήλους μέσω ΣΥΖΕΥΞΙΣ, η οποία παρέχεται δωρεάν για τους 3 προσεχείς μήνες.
  • Η άυλη συνταγογράφηση, που επιτρέπει στους πολίτες να λαμβάνουν ιατρικές συνταγές στο κινητό τους. Δωρεάν παραχωρήθηκαν τα SMS που απαιτούνται για τη λειτουργία της υπηρεσίας για όλο τον Απρίλιο.
  • Η πλατφόρμα ηλεκτρονικής διακίνησης και ψηφιακής υπογραφής Πράξεων Νομοθετικού Περιεχομένου για το υπουργικό συμβούλιο.
  • Η τηλεφωνική γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης 10306 και η δρομολόγηση κλήσεων σε 100 ειδικούς ψυχικής υγείας. Η γραμμή παραχωρήθηκε δωρεάν. Οι κλήσεις συνδρομητών COSMOTE είναι δωρεάν.

Ο Όμιλος ΟΤΕ παρέχει επίσης:

  • Δωρεάν πρόσβαση από κινητά δίκτυα, χωρίς χρέωση δεδομένων (zerorating), στις ψηφιακές πλατφόρμες που χρησιμοποιεί το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση στα σχολεία.
  • Δωρεάν SMS για 3 μήνες στο Κέντρο Επιχειρήσεων και Υγείας (ΚΕΠΥ) του ΕΚΑΒ για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση της πολιτικής ηγεσίας.
Chief Commercial Officer Business Segment Ομίλου ΟΤΕ, κ. Γρηγόρης Χριστόπουλος

Ο Chief Commercial Officer Business Segment Ομίλου ΟΤΕ, κ. Γρηγόρης Χριστόπουλος, δήλωσε σχετικά: «Στις δύσκολες αυτές στιγμές, η τεχνολογία μπορεί να αποτελέσει έναν πολύτιμο σύμμαχο στη μάχη κατά του κορωνοϊού. Είμαστε υπερήφανοι που υλοποιούμε έργα τεχνολογίας που διευκολύνουν το Κυβερνητικό έργο στην αντιμετώπιση του COVID-19. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους ανθρώπους του Ομίλου ΟΤΕ που εργάζονται εντατικά, ολοκληρώνοντας με επιτυχία απαιτητικά projects, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Ως Όμιλος θα συνεχίσουμε να συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να βγούμε νικητές από αυτή την περιπέτεια. Μέχρι τότε, από το σπίτι, καλύτερα για όλους».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

ΠΗΓΗ:

Exit mobile version