Τον επικεφαλής της εταιρίας εξόρυξης, επεξεργασίας και εμπορίας μαρμάρων και γρανιτών F.H.L. Η. Κυριακίδης Α.Β.Ε.Ε. Ηλία Κυριακίδη δέχτηκε στο Γραφείο του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη η υπεύθυνη του Γραφείου Μαρία Αντωνίου η οποία μάλιστα π΄ροσφατα είχε επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις της εταιρίας στη Δράμα. Μάλιστα στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνη Γεωργιάδη ενώ βασικό θέμα συζήτησης ήταν το brand, το λεγόμενο «λευκό χρυσό της Ελλάδας».

Σε ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η κα. Αντωνίου αναφέρει:

«Μετά την πρόσφατη επίσκεψή μου στις εγκαταστάσεις της εταιρείας F.H.L. Η. Κυριακίδης Α.Β.Ε.Ε. στη Δράμα, είχα την χαρά να υποδεχθώ στο Γραφείο του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη τον επικεφαλής της εταιρείας Ηλία Κυριακίδη.

Έναν από τους πιο ισχυρούς επιχειρηματίες του κλάδου στη χώρα μας, που δραστηριοποιείται στον τομέα της εξόρυξης, επεξεργασίας και εμπορίας μαρμάρων και γρανιτών, καθώς διαθέτει μία καθετοποιημένη και σχεδόν πλήρως εξαγωγική επιχείρηση στη Βόρεια Ελλάδα.

Είχαμε την ευκαιρία, παρουσία και του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνη Γεωργιάδη, να μιλήσουμε για το brand, το λεγόμενο «λευκό χρυσό της Ελλάδας», που κυριαρχεί σε όλο τον κόσμο, αφού κοσμεί ορισμένα από τα σημαντικότερα και πιο εμβληματικά κτίρια σε όλη την υφήλιο.

Η Κυβέρνησή μας, αναγνωρίζοντας τη μεγάλη συνεισφορά του κλάδου της εξόρυξης και επεξεργασίας μαρμάρου, ως ένα σημαντικό κεφάλαιο στην εθνική οικονομία της χώρας μας, στηρίζει την υγιή επιχειρηματικότητα, δημιουργώντας κατάλληλες και φιλικές συνθήκες άσκησης της επιχειρηματικής δραστηριότητας.»