Η κατάντια του Συστήματος Υγείας, ήταν, είναι και θα είναι δεδομένη! Αν παρθούν οριστικές αποφάσεις – όχι κατ’ ανάγκη λόγω πανδημίας – αλλά λόγω ουσιαστικών αναγκών των πολιτών στην καθημερινότητα, τίποτε δεν μπορεί να πάει μπροστά!

Από το 2018 που συνταξιοδοτήθηκε η παιδίατρος, η θέση της παιδιάτρου στο Κέντρο Υγείας Ορεστιάδας είχε παραμείνει κενή με απλά λόγια  δηλαδή το Κέντρο Υγείας Ορεστιάδας δεν είχε παιδίατρο!

Απέκτησε επιτέλους, παιδίατρο το Κέντρο Υγείας της Ορεστιάδας μετά από πολύ καιρό. Η γιατρός θα εξυπηρετεί τα παιδιά οικογενειών της περιοχής όλες τις εργάσιμες ημέρες, ενώ, η ίδια, μπαίνει και στο πρόγραμμα εφημεριών της Μονάδας. Την ικανοποίησή του για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού του Κέντρου Υγείας Ορεστιάδας, εκφράζει ο διευθυντής του, Χρήστος Παπαθανάκης.

Η παιδίατρος θα εξετάζει με ραντεβού που θα ορίζεται μετά από τηλεφωνική επικοινωνία (25523 50152, 25523 50157), εκτός από τα έκτακτα περιστατικά, που θα εξετάζονται άμεσα, χωρίς να απαιτείται προηγούμενη συνεννόηση.