Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου η επαναδημοπράτηση του δημοτικού ξενώνα Θράσσα που βρίσκεται στη λίμνη Τυχερού, με την εταιρία YTONG HOUSE HELLAS OE θα είναι ο διαχειριστής του ξενώνα για τα επόμενα 15 χρόνια.

Όπως αναφέρει ο Δημήτρης Δαρούσης, αντιδήμαρχος Σουφλίου: “στόχος του Δήμου είναι η ανασυγκρότηση όλου του οικοτουριστικού κέντρου της λίμνης Τυχερού, η οποία θα επιτευχθεί μέσα από τον προγραμματισμό ενεργειών που έχουμε ξεκινήσει από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε την διοίκηση του Δήμου.

Οι ενέργειές μας έχουν ξεκινήσει με την έγκριση χρηματοδότησης για την ανακαίνιση των αθλητικών εγκαταστάσεων, ενώ σύντομα θα ολοκληρωθεί η μελέτη ανακαίνισης της πισίνας. Επίσης, θα προβούμε στη συντήρηση του θερινού αμφιθεάτρου το επόμενο διάστημα, καθώς και στην άμεση δημοπράτηση του εστιατορίου (υπάρχει ήδη επενδυτικό ενδιαφέρον). Επιπλέον, δημοπρατούμε άμεσα τις ναυταθλητικές εγκαταστάσεις (υπάρχει ήδη επενδυτικό ενδιαφέρον) και πρόσθετος στόχος μας είναι η επαναλειτουργία του Μουσείου. Το επόμενο διάστημα θα ολοκληρώσουμε μελέτη για τον επανασχεδιασμό των χώρων πρασίνου και του φωτισμού.”

ΠΗΓΗ: evros24.gr