ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Μάρα Καλλέργη – Δημοσιογράφος

Το φθινόπωρο μας έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητά μας και μαζί του έχει φέρει νέες τάσεις στο στιλ και την ομορφιά -αλλά και τις επιμέρους κατηγορίες τους.

Στο μανικιούρ και το πεντικιούρ, κλασικές αποχρώσεις όπως το κόκκινο και τα nude παραμένουν στην κορυφή των προτιμήσεων των γυναικών, ωστόσο, κάθε σεζόν έχουμε νέες προσθήκες, πολλές από τις οποίες είναι ιδιαίτερες και ελάχιστες γυναίκες τις προτιμούν.

Σε κάθε εποχή, συναντάμε κάποιες standard αποχρώσεις. Για παράδειγμα, την άνοιξη υπάρχει ιδιαίτερη προτίμηση στα παστέλ, το καλοκαίρι επιστρέφουν οι πιο ζωηρές αποχρώσεις (όπως το φούξια, κοραλί ακόμα και κίτρινο) και το φθινόπωρο έχουμε τη δυναμική επιστροφή των μουντών, σκούρων αποχρώσεων.

Από το ουδέτερο γκρι, μέχρι το σκούρο πορτοκαλί, το οποίο πολλές το παρομοιάζουν με κεραμιδί και το σκούρο πράσινο και μπλε, οι βασικές fall αποχρώσεις που χαρακτηρίζουν την εποχή που διανύουμε και δίνουν χαρακτήρα στο μανικιούρ αλλά και το πεντικιούρ είναι οι παρακάτω:

  1. Μπορντώ: Έντονο, με femme fatale χαρακτήρα, κολακεύει τα άκρα κάθε γυναίκας, ανεξάρτητα από την ηλικία, το στιλ και την προσωπικότητά της. Ίσως η πιο safe επιλογή για περιποιημένα άκρα το φθινόπωρο.

2. Γκρι: Ουδέτερο και μουντό, με την απαραίτητη φθινοπωρινή διάθεση. Ιδανική επιλογή για γυναίκες που προτιμούν casual looks.

3) Σκούρο μπλε και 4) πράσινο: Τις συγκεκριμένες δύο αποχρώσεις τις βάζουμε μαζί, καθώς έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά. Είναι μοντέρνα, ιδιαίτερα και μαγνητίζουν τα βλέμματα όλων. Ανάλογα με την απόχρωση που θα επιλέξετε μπορούν να σταθούν σε επίσημα looks, ενώ είναι ιδανικά για τις καθημερινές σας εμφανίσεις.

 

5. Σκούρο πορτοκαλί: Είναι η απόχρωση που κερδίζει έδαφος τα τελευταία χρόνια στο manicure style. Όσες γυναίκες τολμούν στο στιλ τους και ψάχνουν το κάτι διαφορετικό, δεν έχουν παρά να πουν ναι στο συγκεκριμένο χρώμα. Μπορείτε να το επιλέξετε για πεντικιούρ και να συνδυάσετε ένα nude στο μανικιούρ σας.

Πηγή: bovary.gr