ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Μάρα Καλλέργη – Δημοσιογράφος

πως ακριβώς αλλάζει η φύση αυτή την εποχή του χρόνου, έτσι ακριβώς αλλάζουν και οι προτιμήσεις  που δείχνεις στην ομορφιά. Ζεστοί καφέδες και σοκολάτες μπαίνουν στην καθημερινότητα σου, για να προσφέρουν ένα υπέροχο γευστικό ταξίδι στον ουρανίσκο σου, αλλά και να επηρεάσουν τη χρωματική παλέτα του μακιγιάζ σου, όπως ακριβώς κάνουν και τα χρώματα από τα φύλλα των δέντρων.

Η μετάβαση από τα sunkissed looks στα πιο γήινα και θερμά μακιγιάζ πρέπει ωστόσο να γίνεται σωστά. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι χρειάζεται να γνωρίζεις πολύ καλά τις τάσεις που επικρατούν αυτή την εποχή, ώστε να δείχνεις ενημερωμένη σε κάθε σου εμφάνιση.

Μια ματιά στο Instagram και ειδικότερα στους λογαριασμούς των It – girls που προσφέρουν έμπνευση με το στιλ τους, είναι αρκετή για να πάρεις μια ιδέα από το τι «παίζει», πριν δημιουργήσεις τη λίστα με τις επόμενες beauty αγορές σου και πριν αποφασίσεις τι είδους μακιγιάζ θα κάνεις.

Αυτές είναι οι 4 φθινοπωρινές τάσεις στο μακιγιάζ οι οποίες ξεχωρίζουν:

Fox Eye

Πρόκειται για μια φρέσκια πρόταση που αφορά στην εφαρμογή του eyeliner. Είναι η ανανεωμένη εκδοχή του, η οποία μακραίνει το μάτι, με το προϊόν να εφαρμόζεται τόσο στην εξωτερική γωνία του ματιού, όσο και στην εσωτερική. Χαρίζει το εφέ ενός mini eye lifting και προσφέρει πιο φωτεινό, σαγηνευτικό και αισθησιακό αποτέλεσμα στο βλέμμα.

 

Face Stamps

Αντί να εφαρμόσεις διαμαντάκια και άλλα διακοσμητικά gems στο πρόσωπο, ακολούθησε την τάση με τις μίνι σφραγίδες που μοιάζουν με προσωρινό τατουάζ και θα τις βρεις σε συναρπαστικά σχέδια.

 

Λευκό Eyeliner

Αυτό το χρώμα δεν «φοριέται» μόνο το καλοκαίρι. Είναι ιδανικό για όλες τις εποχές, αφού λειτουργεί ως ένα τρικ στο μακιγιάζ που κάνει τα μάτια να φαίνονται πιο ξεκούραστα και μεγάλα, ενώ χαρίζει φωτεινότητα στο βλέμμα. Ταιριάζει σε κάθε τόνο επιδερμίδας.

Flirty Βλεφαρίδες

Παρότι είμαι φαν των αληθινών βλεφαρίδων, τις οποίες μου αρέσει να φροντίζω, ώστε να διατηρούνται δυνατές και μακριές, αυτή η τάση με κέρδισε. Αναφέρομαι στις falsies, όπως αυτές που βλέπεις στη φωτογραφία, οι οποίες πραγματικά μπορούν να σε γεμίσουν αυτοπεποίθηση χωρίς το αποτέλεσμα να δείχνει υπερβολικό. Πρόκειται για μακριές ψεύτικες βλεφαρίδες που είναι όσο πυκνές χρειάζεται, για να δίνουν ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα στο look.

Πηγή: marieclaire.gr