Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι παρεμβάσεις για τη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων και την αναβάθμιση των υποδομών στη Δημοτική Ενότητα Φιλίππων.

Με τη συνδρομή της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Καβάλας και των εργαζομένων του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας, ξεκίνησε η αποκατάσταση του φθαρμένου οδοστρώματος πλησίον της ανατολικής εισόδου των Κρηνίδων και του πεζοδρομίου που βρίσκεται δίπλα στην περίφραξη του Γυμνασίου και κατασκευάστηκε κιόσκι κοντά στη νεότευκτη παιδική χαρά της ίδιας κοινότητας.

Στον Ζυγό τοποθετήθηκαν παγκάκια και δέντρα στην παιδική χαρά, ενώ σε άλλο σημείο του οικισμού δημιουργήθηκε ένα νέο μικρό πάρκο. Στην κοινότητα των Φιλίππων ολοκληρώθηκε η αντικατάσταση των κιγκλιδώματων στο Δημοτικό Σχολείο της περιοχής και των συμβατικών λαμπτήρων με λαμπτήρες LED στις αθλητικές εγκαταστάσεις του τοπικού «Μεγάλου Αλεξάνδρου».

Με εντατικούς ρυθμούς προχωρούν και στο Δάτο οι εργασίες κατασκευής νέας γέφυρας στον Άγιο Ιωάννη, ενώ στη Λυδία ικανοποιήθηκε το πάγιο αίτημα του τοπικού συμβουλίου για τον εκσυγχρονισμό των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες τόσο στο ιατρείο του χωριού, όσο και στο κοινοτικό κατάστημα.

ert.gr