Δεκαεπτά αγαπημένα, αναγνωρίσιμα πρόσωπα της τηλεόρασης συμμετέχουν στην καμπάνια ευαισθητοποίησης “StandByHer” του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών του Δήμου Καβάλας που προβάλλεται μέσα από το youtube.

Με αφορμή την 25η Νοεμβρίου, Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, το Συμβουλευτικό Κέντρο έχει πομπούς των μηνυμάτων του ανθρώπους αναγνωρίσιμους -ξεχωριστοί ο καθένας στον τομέα του.

Μεταξύ αυτών οι Μελίνα Μακρή, Ταμίλα Κουλίεβα, Γιώργος Καραμίχος, Παναγιώτης Μπουγιούρης, Πέτρος Πολυχρονίδης, Κατερίνα Τσάβαλου, Βασιλική Ανδρίτσου, Βάσω Γουλιελμάκη, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.

Αφού ενημερώθηκαν για το πλαίσιο λειτουργίας της δομής αλλά και ολόκληρου του Δικτύου της Γενικής Γραμματείας Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων, θεώρησαν σημαντικό να αποδεχτούν την πρόσκληση και να συμμετάσχουν στην καμπάνια “StandByHer”, ευαισθητοποιώντας το κοινό για το σοβαρό αυτό κοινωνικό ζήτημα.

Παράλληλα, το Συμβουλευτικό Κέντρο ζητά από τον καθένα που αναγνωρίζει τα σημάδια κακοποίησης κάποιας γυναίκας να μη διστάσει να μιλήσει. Το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών του Δήμου Καβάλας, κλείνοντας 7,5 χρόνια λειτουργίας, έχει εξυπηρετήσει συνολικά περίπου 900 γυναίκες. Στην πιο κρίσιμη περίοδο παγκοσμίως, αυτή του εγκλεισμού και της κλειστής πόρτας, ζητά το μήνυμα ενάντια στη βία κατά των γυναικών πρέπει να ακουστεί πιο δυνατά από ποτέ.

Mπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο πατώντας στον σύνδεσμο: https://youtu.be/Oy65rQg3r1g

ΠΗΓΗ: ert.gr