Υπο διωγμόν ο ηλεκτρονικός και έντυπος λόγος στη Θράκη! Οχι μόνο τώρα, αλλά αυτή την περίοδο ίσως κάτι περισσότερο!

Ισχύει για όλους; Οχι βέβαια! Μόνο γι’ αυτούς που ορθώνουν ανάστημα και μιλούν ανοιχτά και χωρίς υπεκφυγές για όσα συμβαίνουν στην μαρτυρική Θράκη, στην ακρογωνιά της Ελλάδας, στην εσχατιά της Ελλάδας, εκεί που αρχίζει και εκεί που τελειώνει η Ελλάδα!

Για τους υπόλοιπους ισχύουν τα προβλεπόμενα: τιμητικές διακρίσεις, κρατικές διαφημίσεις, και πολλά άλλα “ευεργετήματα” όταν τα έχεις καλά με την εκάστοτε εξουσία!

Τι σημαίνει όμως τα έχω καλά με την εξουσία;

Και τι εννοούμε εξουσία στη Θράκη;

Την επίσημη ή την ανεπίσημη;

Ποιος διοικεί τη Θράκη;

Η Ελληνική Δημοκρατία;

Το Τουρκικό Προξενείο;

Και οι δύο μαζί; Ή και τα αυτοπροβαλλόμενα “τοπικά κέντρα εξουσίας” που νομίζουν ότι η Θράκη τους ανήκει;

Επιτέλους, ας μην κρυβόμαστε πίσω απο τα δάκτυλά μας! Φαινόμαστε όλοι!

Η Θράκη, συνδιοικείται εδώ και πολλά χρόνια!

Απόδειξη αυτού, η ελευθερία κινήσεων των παράνομων μουφτήδων, το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού των εκλεγμένων υπο την Ελληνική Δημοκρατία Βουλευτών να αποκαλούν εαυτούς “τούρκους”, να ικανοποιούνται όλα τα αιτήματα της μουσουλμανικής μειονότητας ένεκα “ψήφων” και “ισονομίας – ισοπολιτείας” και τελικώς μειονότητα να καταντά η πλειονότητα!

Και να εξυπηρετούνταν η μουσουλμανική μειονότητα στο σύνολό της, έλληνες πολίτες είναι, της αξίζει η όποια προτεραιότητα!

Εξυπηρετούνται όμως μόνον εκείνοι που έχουν το “προξενικό διαβατήριο”, τις “πλάτες” της Αγκυρας, που φωτογραφίζονται με τον εκπρόσωπο “πατέρα” της “Μητέρας Πατρίδας” και όλοι εκείνοι που ξέρουν να συναλλασσονται λίγο πριν και πολύ μετά τις εκλογικές αναμετρήσεις σε κάθε βαθμίδα εξουσίας στην Ελλάδα.

“ΦΙΜΩΤΡΟ”

Ολοι εμείς λοιπόν, που δεν πειθαρχούμε στα όσα θέλουν οι γνωστοί – άγνωστοι στη Θράκη, που ελέγχουν τα πάντα στην περιοχή, μπαίνουμε στο στόχαστρο κάθε ελέγχου, εγκαλούμαστε απο τη Δικαιοσύνη, αποκλειόμαστε απο την κεντρική εξουσία σε όσα δικαιωματικά μας ανήκουν και φυσικά, το πιο τραγικό, μας γίνονται και “υποδείξεις”!

Αλλως, αν δεν πειθαρχήσουμε, δίνουν εντολές να μας “κατεβάζουν” τις αναρτήσεις απο το Facebook και τα άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μας “χακάρουν” τις σελίδες στις οποίες γράφουμε, μας σφραγίζουν μεταχρονολογημένες επιταγές για να μας γονατίσουν οικονομικά και να μην κυκλοφορούν οι εφημερίδες μας, και άλλα πολλά, που μπορεί να χρειαστούν τόμοι βιβλίων να γραφούν για να καταγραφούν στην ιστορία.

Και οι άλλοι;

Δεν μιλούν, σιωπούν, το έχουν πάρει απόφαση για την επιβίωση…

Και η Θράκη… σε αυτόματο “πιλότο” μιας πολιτικής παρακμής, μιας ανθελληνικής πορείας, μιας ξεχασμένης πατρίδας, που τη θυμούνται όλοι, όταν ο εχθρός κάνει έντονη την παρουσία του στα σύνορα ή όταν πρέπει να δείξουμε εθνική συνείδηση ως κράτος έναντι των επιδιώξεων του γείτονα, που έτσι και αλλιώς έχουμε δεχθεί σε διπλωματικό επίπεδο να εξελιχθούν, απλά αντιστεκόμαστε για να μην πέσουμε… αμαχητί!

“ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ”

Πολλοί απο εμάς, απειληθήκαμε μέχρι και με φυλακίσεις, δεν ενδώσαμε όμως! Γνωρίζουμε και το Κράτος το οποίο σεβόμαστε και υπηρετούμε ως Ελληνες πολίτες, αλλά και το παρακράτος το οποίο απεχθανόμαστε και δεν πρόκειται ποτέ να υποκύψουμε!

Ξέρουμε πρόσωπα, γεγονότα και πράγματα!

Γνωρίζουμε τι έγινε, πότε έγινε, πως έγινε και γιατί έγινε!

Είμαστε δημοσιογράφοι, μα πάνω απ’ όλα Θρακιώτες!

Είμαστε αυτοί, που δεν υποστείλαμε τη σημαία της εθνικής μας συνείδησης για να έχουμε άμεσα οικονομικά οφέλη απο γείτονες χώρες που το επιχείρησαν (σ.σ. ίσως να μην μας συγχωρήσουν τα παιδιά μας, γιατί όλα αυτά σήμερα τους φαντάζουν ουτοπικά…), δεν υποστείλαμε τη σημαία της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, δεν δώσαμε χώρο να κινηθούν ανενόχλητοι όλοι αυτοί που θέλουν και επιχειρούν την συνδιοίκηση στη Θράκη.

Για εμάς, δεν μπορεί να αποτελεί δεδομένο ότι ένας απλός ιερωμένος του Μουσουλμανισμού στην Ελλάδα, έχει το δικαίωμα να προβαίνει σε “Αντιποίηση Αρχής” και να παραμένει ανενόχλητος.

Για εμάς, δεν μπορεί να κυκλοφορεί “μαύρο χρήμα” απο την Αγκυρα στην Ελλάδα και να πληρώνονται όλοι αυτοί που λειτουργούν παράνομα και καταχρηστικά εις βάρος της χώρας και των κυριαρχικών της δικαιωμάτων.

Για εμάς, δεν μπορεί η Ευρώπη να “αποτάσσει” τους “Γκρίζους Λύκους” και εμείς να αφήνουμε να λειτουργούν “ατυπα γραφεία τους” μέσα απο τις παράνομες “μουφτείες” των ψευδομουφτήδων σε Ξάνθη και Κομοτηνή.

Για εμάς, δεν δύναται Ελληνας Βουλευτής να προβαίνει, με φόντο την Ακρόπολη στην Αθήνα, σε δηλώσεις σε Τουρκικό Τηλεοπτικό Σταθμό και να δηλώνει “υποταγή στον Τούρκο Πρόεδρο” ενώ έχει ορκιστεί στο Ελληνικό Σύνταγμα και τους Νόμους του Κράτους.

Για εμάς, δεν μπορεί η Τουρκική Γλώσσα, να είναι η δεύτερη αν όχι η πρώτη που διδάσκεται σε όλα τα μειονοτικά σχολεία, ενώ γνωρίζουν όλοι ότι έτσι επιτυγχάνεται ο εκτουρκισμός της μουσουλμανικής κοινότητας της Θράκης, των οποίων η πλειονότητα είναι πομακική και ελληνική.

Για εμάς, δεν μπορεί ο κάθε υποψήφιος Δήμαρχος, Περιφερειάρχης, να συναντάται με τον “ψευδομουφτή” και να του ζητά να του υποδείξουν υποψηφίους συμβούλους, προκειμένου αυτοί να εκλεγούν και ο ίδιος ο επικεφαλής να κερδίσει εν τέλει τις εκλογές.

Για όλους εμάς εδώ στη Θράκη, το Κράτος είναι ένα και είναι Ελληνικό.

Για όλους εμάς εδώ στη Θράκη, η Ελληνική Πολιτεία οφείλει να υπηρετεί την ισονομία και την ισοπολιτεία προς όλες τις κατευθύνσεις.

Για όλους εμάς εδώ στη Θράκη, ουδείς μπορεί να μας φιμώσει και να μας απειλήσει, γιατί ξέρουμε ότι υπηρετούμε τον τόπο μας, την αλήθεια και το δίκαιο!