Ο εισαγγελέας εφετών Χρήστος Μπαρδάκης επελέγη ομόφωνα από το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου ως επικεφαλής της νέας Υπέρ-Εισαγγελίας Οικονομικού Εγκλήματος.

Μετά από εισήγηση του αντεισαγγελέα του Ανωτάτου Δικαστηρίου, το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο του Ανωτάτου Δικαστηρίου επέλεξε τον κ. Μπαρδάκη, ο οποίος έως τώρα ήταν επικεφαλής της Εισαγγελίας Οικονομικού Εγκλήματος με αναπληρώτρια την εισαγγελέα Εφετών Κυριακή Στεφανάτου.

Ως τακτικά μέλη της νέας Εισαγγελίας επελέγησαν οι εισαγγελείς εφετών Παναγιώτης Καψιμάλης, Αθανασία Βλάχου και Νικόλαος Ποιμενίδης (είχε διατελέσει προϊστάμενος στην Εισαγγελία Πειραιά). Αναπληρωτές τους επελέγησαν οι Παναγιώτη Φάκου, είχε διατελέσει προϊσταμένη και στην Εισαγγελία της Αθήνας, ο Δημήτριος Πιέρρος και η Ελένη Μαυροπούλου.

Από τον πρώτο βαθμό ( Πρωτοδικείο) επελέγησαν οι εισαγγελείς πρωτοδικών Αντωνία Γεωργίου και Παναγιώτα Ιωαννίδου και οι αντιεισαγγελείς πρωτοδικών Ελένη Παπαδοπούλου, Κωνσταντίνα Κοντογιάννη, Κατερίνα Κολιοκώστα, Βελισσάριος Χολής και Μιχαήλ Μιχαλόπουλος (όλοι από την Αθήνα). Από τη Θεσσαλονίκη οι Σοφία Διπλοίδου και η Χαρίκλεια Χουβαρδά.

Επίσης το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο επέλεξε ως αρμόδια για θέματα τρομοκρατίας την εισαγγελέα εφετών Σταματίνα Περιμένη.