Θετική ήταν η εισήγηση των Λοιμωξιολόγων για την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2 και της Volley League Ανδρών.

Στη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής συμμετείχαν ο πρόεδρος την ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, ο πρόεδρος της Super League, Λεωνίδας Μπουτσικάρης, ο πρόεδρος της SL2, Λεωνίδας Λεουτσάκος, ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ, Γιώργος Μπαντής και ο ΓΓΑ και συντονιστής της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής, Γιώργος Μαυρωτάς.

Η τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε με αφορμή το αίτημα του υφυπουργείου Αθλητισμού για επανεκκίνηση των πρωταθλημάτων της Super League 2 και Volley League Ανδρών και σε αυτήν δόθηκαν όλες οι απαραίτητες εξηγήσεις.

Μετά την εξέλιξη αυτή τα πρωταθλήματα της SL 2 και της Volley League ανδρών (λογικά) θα ξεκινήσουν το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο.

Πανέτοιμη η Ξάνθη

Απο τις 28 Δεκεμβρίου ο ΑΟΞ επέστρεψε στις προπονήσεις μετά το ολιγοήμερο ρεπό των Χριστουγέννων. Προπονητικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές καθημερινά συναντώνται στο προπονητήριο της ομάδας και μετά τις ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο ακολούθησαν το πρόγραμμα της ημέρας. Ο Τόνι Πόποβιτς και οι συνεργάτες του δίνουν τις οδηγίες τους με ασκήσεις τακτικής προκειμένου η ομάδα της Ξάνθης να είναι καθόλα έτοιμη για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος στη νέα κατηγορία που καλείται να αγωνιστεί. Εκτός του Βασίλεφ που θα απουσιάσει για μεγάλο διάστημα, ατομικό πρόγραμμα συνεχίζει και ο Αντώνης Καπνίδης.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Ξάνθη για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της SL2 που μετέχει μετά απο 31 χρόνια παραμονής της στην SL, αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Λάρισας.