Μία Πανθρακική Δημοσκόπηση ξεκινά απο σήμερα το Θρακικό Πρακτορείο Ειδήσεων, στο πλαίσιο της δημοσιογραφικής του καταρχήν λειτουργίας, για να καταγραφεί η βούληση του Θρακικού Λαού, σε ότι αφορά τη διαχείριση του Μεταναστευτικού απο πλευράς Κυβέρνησης, που επιχειρεί να αυξήσει την παρουσία και τη δυναμική των Κέντρων Υποδοχής σε όλο το μήκος και το πλάτος της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας και Θράκης και δη στον Βόρειο Εβρο, δημιουργώντας μία ακόμη “Μόρια” στην πιο ευαίσθητη γεωγραφικά και γεωστρατηγικά περιοχή της χώρας μας.

Εχει δημιουργηθεί ένα λιτό πλην ουσιαστικό ερωτηματολόγιο, στο οποίο τίθενται ερωτήσεις που αν μη τι άλλο είναι δυνατό να καταγράψουν σε ένα δημοκρατικό πλαίσιο το αν ο Θρακικός Ελληνισμός επικροτεί την κυβερνητική πολιτική, την ευρωπαϊκή πολιτική που εφαρμόζεται, χωρίς καν να ερωτηθούν όλοι αυτοί που καθημερινά “φυλάσσουν Θερμοπύλες” στην πιο φτωχή περιφέρεια της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Στην Θράκη της υπογεννητικότητας, στη Θράκη της αποβιομηχάνισης, στη Θράκη της ανεργίας και της μετανάστευσης.

Δεν μπορούμε να προσπεράσουμε το θέμα.

Είναι σοβαρό!

Είναι ουσιαστικό!

Έτσι, ο λόγος είναι στο λαό.

Όπως επιβάλλει η Δημοκρατία και οι Δημοκρατικοί θεσμοί!

Σας καλούμε να συμμετάσχετε.

Είναι επιβεβλημένο να δηλώσουμε την επιθυμία μας.

Αν θέλουμε τις υποδομές μεταναστών, πρέπει και οφείλουμε να τις υποστηρίξουμε!

Αν δεν θέλουμε τις υποδομές, πρέπει ειρηνικά και με επιχειρήματα να υποστηρίξουμε το γιατί δεν είναι ικανή η κοινωνία μας να τις υπηρετήσει.

Είναι τόσο απλό, όσο και σημαντικό.

Στον παρακάτω σύνδεσμο, μπορείτε να συνδεθείτε, και εντελώς ανώνυμα να δηλώσετε την άποψή σας, απαντώντας σε 3′ λεπτά, στις ερωτήσεις της δημοσκόπησης.

Τα αποτελέσματα, θα ανακοινωθούν την 15η Ιανουαρίου απο την συντακτική ομάδα του ΘΠΕ και αφού αναλυθούν όλα τα στοιχεία, ηλικιακά, χωρικά, κοινωνικά.

Πατήστε εδώ: https://forms.gle/T3jyY9vHRcYQsHzVA