Πρωτοφανείς καταστροφές για την περιοχή Τσάι των Φερών, από τις μεγάλες ποσότητες νερού που κατέκλυσαν τεράστιες εκτάσεις, από την σφοδρή βροχόπτωση των τελευταίων ωρών, έχουν υποστεί οι αγρότες και κτηνοτρόφοι.

Αποθήκες με αγροτικά προϊόντα και μηχανήματα έχουν πλημμυρίσει καταστρέφοντας τα πάντα, διαλύοντας ολόκληρες περιουσίες μιας ζωής.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, η συγκεκριμένη τοποθεσία δεν έχει πλημμυρίσει σχεδόν ποτέ, ακόμα και από τις μεγάλες πλημμύρες του Έβρου τα προηγούμενα χρόνια.

Πληροφορίες που φτάνουν στο evros24.gr αναφέρουν πως αυτή την ώρα υπάρχουν ακόμα και εγκλωβισμένοι κτηνοτρόφοι σε σημείο όπου δεν υπάρχει πρόσβαση, αλλά ούτε και κατάλυμα για να περάσουν τη νύχτα τους.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η Πολιτική Προστασία, υπηρεσίες του δήμου και πάνω απ’ όλα οι πολίτες του νομού θα δώσουν ολονύχτια μάχη με τα νερά.

Μια δύσκολη βραδιά για ολόκληρο τον Έβρο με ανυπολόγιστες ζημιές που ευχόμαστε να παραμείνουν μόνο υλικές και μέχρι το ξημέρωμα να μην έχουμε θρηνήσει και ανθρώπινες ζωές.

Πηγη: evros24