Αρχική HOT NEWS Αύριο τα αποτελέσματα της μεγάλης δημοσκόπησης για το Μεταναστευτικό στη Θράκη!

Αύριο τα αποτελέσματα της μεγάλης δημοσκόπησης για το Μεταναστευτικό στη Θράκη!

*Του Παναγιώτη Πεντζουρίδη, Δημοσιογράφου, Γενικού Διευθυντή του Θρακικού Πρακτορείου Ειδήσεων

Ολοκληρώθηκε σήμερα, λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, η ψηφοφορία για τη μεγάλη δημοσκόπηση του Θρακικού Πρακτορείου Ειδήσεων για το Μεταναστευτικό.

Εκατοντάδες αναγνώστες μας, κάτοικοι της Θράκης στην πλειονότητά τους, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Θρακικού Πρακτορείου Ειδήσεων, να αποτυπώσουν την άποψή τους, σχετικά με το Μεταναστευτικό στην περιοχή μας, τον τρόπο διαχείρισης της κυβέρνησης και του αρμόδιου υπουργείου καθώς και το αν επιθυμούν να βρίσκονται Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης Μεταναστών στη Θράκη.

Η μέθοδος της αποτύπωσης και της συμμετοχής είναι της Google, και για λόγους διαφάνειας, δεν ακολουθήθηκε η τυχαία δειγματοληπτική τηλεφωνική επικοινωνία με κατοίκους της περιοχής.

Αντίθετα, η ηλεκτρονική πλατφόρμα ήταν ανοιχτή σε κάθε έναν ενδιαφερόμενο συμμετέχοντα, ανώνυμα, και χωρίς καμία άλλη τοποθέτηση προσωπικών δεδομένων, μετείχε στην δημοσκόπηση.

Τα στοιχεία των δικών σας απαντήσεων, βρίσκονται σε επεξεργασία ποσοτική, ποιοτική, και αφού αποτυπωθούν τα νούμερα και σε επεξηγηματικούς πίνακες και κείμενα, θα αναρτηθούν αύριο, μετά τις 9 το πρωί, στις σελίδες του Θρακικού Πρακτορείου.

Τα καταρχήν ευρήματα είναι ενδιαφέροντα και πολύ σημαντικά.

Η ενότητα του Θρακικού Λαού είναι σημαντική και αποτυπώνεται ξεκάθαρα.

Εμείς, σας ευχαριστούμε απο καρδιάς, γιατί τιμήσατε αυτήν την πρωτοβουλία του Θρακικού Πρακτορείου Ειδήσεων, μία πρωτοβουλία για τον τόπο μας, για το λαό μας.

Exit mobile version