Λειτουργεί πλέον η γραμμή φιλοζωίας στο Δήμο Αλεξανδρούπολης, με κάθε πολίτη να μπορεί να καλέσει στο 25510 22222 και να επιλέξει 2 αν προκύψει κάποια ανάγκη για αδέσποτο ή δεσποζόμενο ζώο.

Για τα παραπάνω έκανε λόγο ο Αντιδήμαρχος Φιλοζωίας, πολιτισμού, αθλητισμού, νεολαίας και εθελοντισμού του Δήμου Αλεξανδρούπολης, Θεόδωρος Βουρδόλης.

«Στο Δήμο Αλεξανδρούπολης λειτουργεί η γραμμή φιλοζωίας και το δίκτυο εθελοντών φιλοζωίας. Ως Δήμος έχουμε φροντίσει για τα αδέσποτα, τόσο με ταΐστρες και ποτίστρες σε διάφορα σημεία της πόλης και του Δήμου μας γενικότερα, καθώς και με το δίκτυο εθελοντών – τους ανθρώπους που φροντίζουν να είναι γεμάτες αυτές» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Βουρδόλης.

Εξάλλου, μέσω της πανδημίας του COVID-19, με πολλά καταστήματα του κλάδου εστίασης να κλείνουν, είναι πολλά εκείνα τα αδέσποτα ζώα που χρειάζονται τροφή.

«Ο κάθε πολίτης που διαπιστώνει ότι ένα αδέσποτο ή δεσποζόμενο ζώο χρειάζεται κάτι, μπορεί να καλέσει στη γραμμή και ο Δήμος θα παρέμβει άμεσα» σημείωσε ο κ. Βουρδόλης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η γραμμή λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο.

ΠΗΓΗ: evros24.gr