Συνάντηση με τον αν. Υπουργό Εσωτερικών, Στέλιο Πέτσα είχε την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου ο Δήμαρχος Ξάνθης, Μανώλης Τσέπελης. Οι δύο άνδρες συζήτησαν σχετικά με τη λειτουργία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ενώ είχαν τη δυνατότητα να εξετάσουν ιδιαίτερα ζητήματα που απασχολούν τον Δήμο Ξάνθης.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Δήμου Ξάνθης, ο κ. Πέτσας “με έντονο ενδιαφέρον για την Ξάνθη και την ευρύτερη περιοχή προσέγγισε τα ζητήματα που του έθεσε ο Δήμαρχος, σχετικά με την αγορά οικοπέδου για την ανέγερση σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, για τις ανάγκες των παιδιών και των νέων του Δροσερού, καθώς και την ανέγερση του 4ου Λυκείου Ξάνθης”.

Ο Μανώλης Τσέπελης παρουσίασε στον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών, Στέλιο Πέτσα, το «Σπίτι Αθλητισμού και Πολιτισμού», που, σύμφωνα με τον σχεδιασμό, θα κατασκευαστεί, με στεγασμένους χώρους 7.500 τ.μ. και υπόγειο πάρκινγκ 80 θέσεων, στη θέση του κτιρίου «Αρίων», στον περιβάλλοντα χώρο του Κολυμβητηρίου Ξάνθης.

“Η συνεργασία στο Υπουργείο Εσωτερικών ήταν ιδιαίτερα επωφελής, για τον Δήμο Ξάνθης, καθώς ο κ. Πέτσας ανταποκρίθηκε θετικά σε όλα τα αιτήματα που έθεσε ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Μανώλης Τσέπελης, ενώ αποδέχτηκε την πρόσκληση του Δήμαρχου Ξάνθης και με την πρώτη ευκαιρία, θα επισκεφθεί την περιοχή”, τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση.