Θλίψη σκόρπισε στον δημοσιογραφικό κόσμο και όχι μόνο η είδηση του θανάτου του Παναγιώτη Συρόπουλου, δημοσιογράφου και επί χρόνια ρεπόρτερ της ομάδας της Ξάνθης.

Το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν σε Διαβαλκανικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης με καρδιακά προβλήματα, αλλά δεν κατάφερε να βγει νικητής από αυτή τη μάχη.

Η Ξάνθη με ανακοίνωση της εξέφρασε τη θλίψη της και έστειλε τα συλλυπητήρια της στους οικείους του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Το Διοικητικό Συμβούλιο, το Ποδοσφαιρικό Τμήμα καθώς και το Διοικητικό Προσωπικό του ΑΟ Ξάνθη ΠΑΕ εκφράζουν την ειλικρινή θλίψη τους για τον θάνατο του Παναγιώτη Συρόπουλου. Ο Παναγιώτης από την δεκαετία του 80’ ήταν δίπλα στην ομάδα μας καθώς με τα άρθρα αλλά και τις τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές μεταδόσεις ενημέρωνε με συνέπεια τους φιλάθλους της ομάδας. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του».

Ποιός ήταν ο Παναγιώτης Συρόπουλος

Ο καλός συνάδελφος, γέννημα – θρέμμα Ξανθιώτης, απο τη Συδινή του Δήμου Αβδήρων, απο τη δεκαετία του ’80, ασχολήθηκε ενεργά με την αθλητική δημοσιογραφία, εργαζόμενος σε τοπικά ΜΜΕ αλλά και ως ανταποκριτής του Αθηναϊκού Τύπου, τηλεοράσεων, ραδιοφώνων, ομογενειακών μέσων.

Παράλληλα, απο τις αρχές του 1991, εργάστηκε ως ειδικός σύμβουλος στον Νομάρχη Ξάνθης Γιώργο Καπαντζόγλου και αργότερα μετακινήθηκε στο Ιδρυμα Παλλινοστούντων.

Η αγάπη του για τον αθλητισμό όμως, ήταν αυτή που τον κέρδισε και μέχρι την τελευταία ημέρα της ζωής του, εκτός απο την οικογένειά του, δεύτερο “σπίτι” γι’ αυτόν ήταν το γήπεδο κάθε αθλήματος, κυρίως του ποδοσφαίρου και της ομάδας της Ξάνθης.

Ήταν 59 ετών, παντρεμένος και πατέρας ενός αγοριού.

Το Θρακικό Πρακτορείο Ειδήσεων και ο Γενικός Διευθυντής, Δημοσιογράφος, Παναγιώτης Πεντζουρίδης, εκφράζουν τη βαθύτατη οδύνη τους και τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Η Ξάνθη, έχασε έναν σημαντικό συνάδελφο, που πάντα θα θυμόμαστε με αγάπη.