Παρεμβάσεις στα γήπεδα τένις της Καλαμίτσας με σκοπό να γίνουν προσβάσιμοι οι χώροι των γηπέδων και να βελτιωθεί η αθλητική καθημερινότητα των αθλητών, ζήτησαν από τον Δήμαρχο Καβάλας, Θεόδωρο Μουριάδη, οι αθλητές του Τένις με Αμαξίδιο Κωνσταντίνος Διαλεκτόπουλος, Ηλίας Μισίδης και Νότης Τσίλης, μαζί με τους προπονητές τους Γιάννη Λημνιούδη και Στεφανία Καρακουλάκη.

Στη συνάντηση η οποία πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της πόλης, οι αθλητές τόνισαν πόσο σημαντική είναι η ενασχόληση με αθλήματα για τη βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των ανθρώπων με κινητικά προβλήματα, ενώ εξίσου σημαντικό είναι να αθλούνται με αρτιμελείς αθλητές και κυρίως με παιδιά, κάτι το οποίο ήδη πραγματοποιείται στα γήπεδα τένις του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου».

Ο Δήμαρχος Καβάλας και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Κώστας Βακιρτζής κατέγραψαν τα αιτήματα των αθλητών και των προπονητών τους, δεσμευόμενοι ότι θα λυθούν το συντομότερο δυνατόν.

Ο κ. Μουριάδης σημείωσε μεταξύ άλλων πως «Ο αθλητισμός και κυρίως η ενασχόληση των ανθρώπων με κινητικά προβλήματα με αθλήματα αποτελεί και βασικό κομμάτι της ταυτότητας της ίδιας της κοινωνίας και η παροχή κινήτρων για να βγουν από το σπίτι και να ασχοληθούν με ένα άθλημα είναι υποχρέωση όσων πιστεύουν σε αυτό».