Το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης, σε συνεργασία με το Xanthi Techlab του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης και το DCN Global Greece Θεσσαλονίκης διοργανώνουν το Σάββατο 6 Μαρτίου 2021 στις 18:00 διαδικτυακή εκδήλωση με τίτλο «Παραπληροφόρηση και Ενημέρωση, η μάχη που δίνουμε καθημερινά».

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση των απλών ανθρώπων για τις παγίδες που ενδεχομένως να κρύβουν τα νέα που ακούμε καθημερινά από τις διάφορες ενημερωτικές εκπομπές, ώστε να αποφεύγουμε την παραπληροφόρηση.

Εισηγητής θα είναι ο κ. Νικόλαος Παναγιώτου, Αναπληρωτής Καθηγητής στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και επικεφαλής του DCN Global Greece.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας ZOOM. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν το ονοματεπώνυμο, το τηλέφωνο και το e-mail τους στην διεύθυνση fthrace@otenet.gr, μέχρι την Πέμπτη 4 Μαρτίου στις 11:00 το πρωί.

Την Παρασκευή 5 Μαρτίου το πρωί, το Ίδρυμα θα αποστείλει στο e-mail όσων δήλωσαν συμμετοχή, τον σύνδεσμο της εκδήλωσης. Απαραίτητη προϋπόθεση για να παρακολουθήσετε την εκδήλωση είναι να έχετε εγκαταστημένη την εφαρμογή ZOOM στο υπολογιστή, στο tablet ή στο κινητό σας τηλέφωνο.