Απόφοιτοι του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, διαφόρων τμημάτων, δημιούργησαν ένα νέο Σύλλογο, η πρώτη συνεδρίαση του οποίου ανέδειξε το νέο προεδρείο.

Σκοπός του συλλόγου Αποφοίτων Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης (Σ.Α.Δ.Π.Θ.)- Alumni DUTh είναι η καλλιέργεια της αμφίδρομης σχέσης του Δ.Π.Θ. και των αποφοίτων του, η ομαλή πρόσβαση τους στην αγορά εργασίας μέσω της επιστημονικής, επαγγελματικής άλλα και κοινωνικής συνεργασίας.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο σε ανακοίνωσή του αναφέρει: “Με γνώμονα την συσπείρωση και γιγάντωση του συλλόγου μέσω εκδηλώσεων και δράσεων για τη διαφύλαξη της πανεπιστημιακής πολιτιστικής κληρονομιάς, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο καλεί όλες τις γενιές του ιστορικού αυτού πανεπιστημίου να γίνουν μέλη της μεγάλης του οικογένειας και αρωγοί στην προσπάθεια μας για την διεύρυνση του δικτύου αποφοίτων της!”

Οι ενδιαφερόμενοι-απόφοιτοι έχουν την δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με τον Σύλλογο και μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (Facebook: Σύλλογος Αποφοίτων Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης (Σ.Α.Δ.Π.Θ.), Instagram: alumniduth).

Η συγκρότηση του νέου διοικητικού συμβουλίου απαρτίζεται από τους Ι. Μυταυτσή (πρόεδρο), Λ. Νεδέλκο (αντιπρόεδρο), Σ. Αλεξιάδη (γενικό γραμματέα), Χ. Καρανικόλα (ταμία), Ν. Μήτσα (ταμία Β’), Αι. Μανανά και Μ. Αραμπατζάκη (εκπρόσωποι τύπου), Α. Καφάση (μέλος) και Φ. Φιλιππίδη (μέλος).