Ομόφωνα πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δήμο Αρριανών εξελέγη η κ. Ρουκιέ Ριζγγίτς. Η δικηγόρος στο επάγγελμα, κ. Ριζγγίτς είναι η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου στον Δήμο Αρριανών, ενώ κατά την τελευταία συνεδρίαση του Σώματος ήταν η μοναδική υποψήφια.

Ο Δήμος Αρριανών σε σχετική ανακοίνωση ευχαριστεί τον μέχρι πρότινος πρόεδρο κ. Ισμαήλ Μολλά Αλή Μεχμέτ “για την άριστη εκτέλεση των καθηκόντων του” και εύχεται “καλή σταδιοδρομία στην Ρουκιέ Ριζγγίτς, η οποία είναι η πρώτη γυναίκα πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου στην ιστορία του Δήμου Αρριανών”.

Σε μήνυμα της η νέα πρόεδρος γράφει τα εξής: “Με αφορμή την εκλογή μου ως πρώτη γυναίκα στο αξίωμα του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αρριανών θα ήθελα να ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπο μου αφενός τον Ριτβάν Αμέτ Δήμαρχο Αρριανών και αφετέρου τους Δημοτικούς συμβούλους που με υποστήριξαν.”

Και καταλήγει “Ως πρώτη γυναίκα Πρόεδρoς του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αρριανών, θέλω να αποτελέσω ενθαρρυντικό παράδειγμα και τόλμη για την διεκδίκηση των θέσεων ευθύνης στην πολιτική για τους νέους και κυρίως για τις γυναίκες του τόπου μου που γεννήθηκα και μεγάλωσα και θα είμαι πρόθυμη να προσφέρω στα πλαίσια του νόμου, με κάθε δυνατό τρόπο.”