Πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη από το απόγευμα της Παρασκευής στο εργοστάσιο ΤΕΚΤΩΝ, στην περιοχή του Δροσερού. Στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και σύμφωνα με πληροφορίες η πυρκαγιά έχει τεθεί υπό έλεγχο, ενώ τα ακριβή αίτια θα διερευνηθούν από το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής.

Υπενθυμίζεται ότι οι εγκαταστάσεις της συγκεκριμένης επιχείρησης έχουν γίνει πολλάκις στόχος λεηλασιών, καθώς πυρκαγιά είχε εκδηλωθεί στο ίδιο σημείο στις 25 Φεβρουαρίου, όπου άγνωστοι έκαψαν δύο αυτοκινούμενες μπετονιέρες και αφαίρεσαν διάφορα αντικείμενα, αλλά και στις 29 Ιανουραρίου 2021, όπου άγνωστοι είχαν αφαιρέσει σιδηροκατασκευές, αλουμινοκατασκευές, στέγες και άλλα αντικείμενα με σκοπό την μεταπώληση.

Τότε, μιλώντας σε δημοσιογράφους, ο ιδρυτής της επιχείρησης σκυροδέματος, κ. Βασίλειος Σκαρλάτος ανέφερε χαρακτηριστικά πως πάντα υπήρχαν προβλήματα με τους περιοίκους, αλλά ποτέ τόσο μεγάλα, καθώς τις εγκαταστάσεις επιτηρούσε φύλακας, αλλά υπήρχαν και κάμερες, συναγερμοί κ.ά. Το τελευταίο εξάμηνο, σύμφωνα με τον κ. Σκαρλάτο, έχει εκδηλωθεί γενική επίθεση από κατοίκους , οι οποίοι σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα λεηλάτησαν τις εγκαταστάσεις προκαλώντας ζημιές άνω των 500.000 ευρώ.