Μικροί και μεγάλοι συμμετείχαν μαζικά στην εθελοντική δεντροφύτευση η οποία πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Δήμου Παγγαίου, το πρωί της Κυριακής 11 Απριλίου 2021 στο παραλιακό μέτωπο του Δήμου.

Οι δενδροφυτεύσεις έγιναν στην περιοχή της Κάρυανης και του Οφρυνίου με πλήθος κόσμου να συμμετέχει στην εθελοντική δράση. “Με τέτοια χαμόγελα πώς είναι δυνατόν να μην πετύχει!” ανέφερε ο Δήμαρχος Παγγαίου, κ. Αναστασιάδης Φίλιππος και συνέχισε λέγοντας: “Η εθελοντική δεντροφύτευση εξελίσσεται με μεγάλη συμμετοχή στον Δήμο μας. Πολίτες από όλες τις ηλικίες μα πάνω από όλα νέες και νέοι, παιδιά από όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες, με χαμόγελο στα χείλη, στέλνουν ηχηρό μήνυμα πως η προστασία του περιβάλλοντος αποτελεί καθήκον όλων μας και επιτάσσει την ενεργή συμμετοχή μας. Η συμμετοχή όλων θα ενισχύσει την οικολογική συνείδηση που αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη βελτίωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος και την εξασφάλιση καλύτερης ποιότητας ζωής. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους τους συμμετέχοντες”.

Στη εθελοντική δενδροφύτευση συμμετείχαν επίσης ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, κ. Αλέξης Πολίτης, η πρόεδρος της Κοινωφελούς του Δήμου, κα. Μυρσίνη Χρυσαφούδη, μέλη της Διοίκησης του Δήμου, καθώς και του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων.