Συνάντηση με τον πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης-Αποχέτευσης Κομοτηνής, κ. Νότη Χαραλαμπίδη είχαν η πρόεδρος του συλλόγου τριτέκνων οικογενειών Ροδόπης, κα Μαρία Κούλογλου και η πρόεδρος των πολύτεκνων οικογενειών Ροδόπης, κα Αγγελική Τσουκάτου, προκειμένου να συζητήσουν για τις εκπτωτικές πολιτικές στους λογαριασμούς ύδρευσης στα μέλη των συλλόγων από την ΔΕΥΑΚ.

Σύμφωνα με κοινή ενημέρωση των δύο συλλόγων η απόδειξη τρικεκνίας ή πολυτεκνίας θα μπορεί να γίνεται πλέον ευκολότερα προς τη ΔΕΥΑΚ, απλώς με το πιστοποιητικό ότι είναι οι οικογένειες μέλη στους αντίστοιχους συλλόγους. «Θέμα της συζήτησης ήταν η συνεργασία της ΔΕΥΑ Κομοτηνής με τους συλλόγους όσον αφορά τα δικαιολογητικά που απαιτούνται και ζητήθηκε και από τις δύο προέδρους τόσο οι τρίτεκνοι όσο και οι πολύτεκνοι που θέλουν να έχουν την μείωση στο λογαριασμό του νερού να πιστοποιούν την ιδιότητά τους με ανάλογα πιστοποιητικά από τους συλλόγους.

Η πρόταση βρήκε θετικό τον κύριο Χαραλαμπίδη με υπόσχεση ότι θα αναδημοσιευθεί η μείωση που προϋπήρχε και τα ανάλογα δικαιολογητικά. Ευχαριστούμε τον πρόεδρο της ΔΕΥΑ Κομοτηνής κύριο Χαραλαμπίδη για την συνεργασία του και την πολύτιμη βοήθεια του», αναφέρουν από κοινού οι δύο σύλλογοι.