Την Τετάρτη παρακολουθούμε ΑΚΑΔΗΜΙΑ με σειρά διαλέξεων που αφορούν το Ευ Ζην και το Περιβάλλον. Η θεματολογία των διαλέξεων που παρουσιάζονται διαδικτυακά αυτή την Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021, στην ΑΚΑΔΗΜΙΑ – Δομή Δια Βίου Μάθησης Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, έχει ως εξής:

ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΥ ΖΗΝ»  Ομιλητής: Αριστοτέλης Παπαγεωργίου, Αναπληρωτής Καθηγητής ΔΠΘ, Τμήμα Μοριακής Βιολογίας & Γενετικής Θέμα Διάλεξης: Η σημασία της βιοποικιλότητας για την ποιότητα ζωής του σύγχρονου ανθρώπου

ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ «ΕΝΕΡΓΕΙΑ – ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ» Ομιλητής: Σπυρίδων Γ. Μουρούτσος, Καθηγητής ΔΠΘ, Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών Θέμα Διάλεξης: 4η Βιομηχανική Επανάσταση: IoT και ενσωματωμένα Συστήματα.

Το αναλυτικό πρόγραμμα των διαλέξεων, οι ομιλητές και πληροφορίες, είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ www.acadimia.eu.

Σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση και λόγω έκτακτου κωλύματος του Καθηγητή Σ. Μουρούτσου η προγραμματισμένη για την Τετάρτη 14 Απριλίου 2021, διάλεξή του στη Θεματική Ενότητα «ΕΝΕΡΓΕΙΑ – ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ» δε θα πραγματοποιηθεί.