Περισσότεροι από 20 σύλλογοι της Δράμας συμμετέχουν στην 1η “Εβδομάδα Κοινωνικής Στήριξης” που ξεκινά από τη Δευτέρα, 19 Απριλίου, με στόχο να γεμίσουν τα ράφια του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Δράμας ενόψει της περιόδου του Πάσχα.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Συλλόγου Εβριτών νομού Δράμας, σε συνεργασία με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου, που ενώνει τις δυνάμεις όλων των πολιτιστικών συλλόγων της Δράμας σε έναν κοινό σκοπό, την ανακούφιση οικογενειών οι οποίες έχουν πληγεί οικονομικά από την κρίση και την πανδημία.
«Είναι μια ευκαιρία να δείξουμε για ακόμη μια φορά το κοινωνικό μας πρόσωπο, ιδιαίτερα αυτή την εποχή που έχουμε αναστείλει τις δράσεις μας λόγω της πανδημίας» ανέφερε στην ΕΡΤ Καβάλας, ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Εβριτών, Γιώργος Τσακμάκης.

Ενδεικτικά ζητούνται τρόφιμα μακράς διαρκείας, είδη προσωπικής υγιεινής, καθαριστικά.
Από τη Δευτέρα 19 έως το Σάββατο 24 Απριλίου, εθελοντές θα παραλαμβάνουν τα προϊόντα στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του δημαρχείου Δράμας, 11-1 το πρωί και 6-8 το απόγευμα, με αυστηρή τήρηση των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας. Παράλληλα, για τον ίδιο σκοπό, έχουν στηθεί καλάθια στα super market Γουντσίδη.

πηγή: ΕΡΤ