Το Αφεντικό επιθεώρησε τους Αναλώσιμους υπαλλήλους του!!
Ο Χακάν Φιντάν ήταν ψυχρός, διεκπεραιωτικός πλην τριών περιπτώσεων!!
Όσοι ΗΤΑΝ εκεί το διαπίστωσαν!!
Οι σημειολόγοι του ελληνικού ΥΠΕΞ (αν υπάρχουν) οφείλουν να μελετήσουν το στυλ αυτών των συναντήσεων!!
Ιδιαίτερη η αναφορά στον guest star Λεβέντ Σαδήκ!!
Και φυσικά όλα πέρασαν στα… “ψιλά”, αφού η τακτική του ΥΠΕΞ της χώρας μας, ήταν να φανούν τα “ήρεμα νερά” ανάμεσα στον Υπουργό Γεραπετρίτη και τον ομόλογό του Χακάν Φιντάν…
Τι σημασία έχει, αν ο Φιντάν είδε τους παρακρατικούς της Θράκης; Και μέσα σε αυτούς τους εκλεγμένους Έλληνες Μουσουλμάνους Βουλευτές που πληρώνονται απο το Ελληνικό Κοινοβούλιο και υποβάλλουν τα σέβη τους στους υπουργούς της… “μητέρας πατρίδας Τουρκίας”;;;
Οι Θρακιώτες δεν έχουν ανάγκη την μαφία του τουρκικού ΥΠΕΞ και τους εντεταλμένους του βαθέος κράτους!!!
Ούτως ή άλλως ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ είναι!!!
Βέβαια, ο ψευτομουφτής Ξάνθης Τράμπα, μέσα στην καλή χαρά, έκανε τις αναρτήσεις του στο Facebook.
Ιδού:
Ο Τούρκος ΥΠΕΞ με τους ψευτομουφτήδες Ξάνθης και Κομοτηνής
Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.
Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.
Λειτουργικά
Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς.Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών, για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.