Το CosmoHome βρίσκεται προ των πυλών και τι καλύτερο από την εξερεύνηση της Παλιάς Πόλης; Ο διαγωνισμός «Φωτογραφήματα στην Παλιά Πόλη» ξεκινά. Οι πρώτες γειτονιές που θα κληθούν οι συμμετέχοντες να φωτογραφήσουν είναι οι οδοί Μεχμέτ Αλή και Θεοδώρου Πουλίδου. Χρησιμοποιήστε επομένως τις φωτογραφικές κάμερες και τη φαντασία σας, η γραφική συνοικία της Παναγίας της Καβάλας σας περιμένει να αναδείξετε τις ομορφιές της.

Όλες τις φωτογραφίες θα πρέπει να σταλούν μέχρι τις 9 Ιουλίου όπου θα δημοσιευθούν για να αναδειχθεί ο πρώτος νικητής. Τον ερασιτεχνικό διαγωνισμό φωτογραφίας για την ανάδειξη της Παλιάς Πόλης της Παναγίας κατά τη διάρκεια του CosmoHome διοργανώνουν το σωματείο «Διάλογος των Νέων» σε συνεργασία με το φεστιβάλ Cosmopolis.

Ο διαγωνισμός σκοπεύει στην προβολή της ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής των κτιρίων της Παναγίας και των λοιπών ιστορικών χώρων, αλλά και στην ανάδειξη του φυσικού πλούτου της χερσονήσου. Κάθε βδομάδα, οι συμμετέχοντες θα καλούνται να εξερευνήσουν μια διαφορετική συνοικία της Παλιάς Πόλης και να αναδείξουν με τις φωτογραφικές κάμερες και τα κινητά τους, τις ιδιαίτερες ομορφιές αυτής.

Οι φωτογραφίες θα αποστέλλονται στην σελίδα Facebook του φεστιβάλ και στη συνέχεια θα αναρτώνται από αυτήν ώστε το κοινό να επιλέγει τις καλύτερες. Κάθε Πέμπτη από 16 Ιουλίου έως 20 Αυγούστου στις συναυλίες του CosmoHome και στις σελίδες Social media του Cosmopolis festival θα ανακοινώνονται οι νικητές, οι οποίοι θα λάβουν δώρα από το φεστιβάλ και οι νικήτριες φωτογραφίες θα προβληθούν σε ειδικό χώρο στην Παλιά Πόλη της Παναγίας.