Έργα αναβάθμισης των αθλητικών εγκαταστάσεων στο Δημοτικό Στάδιο της Δράμας πρόκειται να ξεκινήσουν σύντομα αφού η διοίκηση του Δήμου εξασφάλισε τις πρώτες χρηματοδοτήσεις. Ένα σημαντικό βήμα για την αναβάθμιση των υποδομών του Δημοτικού Σταδίου της Δράμας γίνεται, αρχικά με την εγκατάσταση νέου ταρτάν και βαλβίδων, αξίας 600.000 ευρώ, που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ. Πρόσφατα ο Δήμαρχος Δράμας κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος με απόφασή του προχώρησε στην έγκριση της δαπάνης και τη δέσμευση πίστωσης 600.000 ευρώ για την κατασκευή του έργου.

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΡΑΜΑΣ Χ.ΜΑΜΣΑΚΟΣ

Επίκειται η φάση της δημοπράτησης του έργου, το οποίο θα πρέπει να περάσει και από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Δράμας. Στο πλαίσιο του έργου θα γίνει αντικατάσταση του ελαστικού τάπητα έκτασης 6.500 τ.μ. που έχει φθαρεί από τη χρήση, θα γίνει νέα γραμμογράφηση, θα αντικατασταθούν οι βαλβίδες των αλμάτων μήκους και τριπλούν, όπως και η βαλβίδα του άλματος επί κοντώ, ενώ θα τοποθετηθεί καινούργιο στρώμα και θα γίνει προμήθεια στηλοβατών και πήχη για το ίδιο άθλημα. Η απόφαση ένταξης του έργου στο πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ, η οποία υπογράφηκε από τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Παναγιώτη Θεοδωρικάκο, ανακοινώθηκε στις αρχές του 2020.

 

Το έργο είναι απαραίτητο για την εύρυθμη λειτουργία του Δημοτικού Σταδίου, στο πλαίσιο όμως της συνολικής αναβάθμισης των υποδομών του θα πρέπει να προβλεφθεί από πλευράς Δήμου Δράμας και η ανακατασκευή των κερκίδων