Σοκαρισμένη η κοινωνία στη Σπάρτη από το φρικτό τροχαίο που στοίχισε τη ζωή σε τρεις φοιτητές ηλικίας 21 και 24 ετών, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν έφυγε από την πορεία του και καρφώθηκε μετωπικά επάνω σε ένα δέντρο.
Όπως αναφέρει το notospress.gr, νεκροί είναι: ο Σ. Ρ. 24 ετών, από τον Μυστρά, οδηγός. Ο Γ. Κ. 21 ετών φοιτητής στη Σπάρτη, από Αθήνα, επιβάτης. Ο Π. Ζ. 21 ετών φοιτητής στη Σπάρτη από την Αμαλιάδα επίσης επιβάτης.
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τους μετέφερε χωρίς τις αισθήσεις τους στο Νοσοκομείο Σπάρτης όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.
Στο σημείο έσπευσαν οκτώ πυροσβέστες με τρία οχήματα. Αμέσως στήθηκε επιχείρηση από την Πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό των τριών επιβατών οι οποίοι ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους.
Το Ανακριτικό Τμήμα της Τροχαίας διεξάγει έρευνες για τα αίτια που προκάλεσαν το τροχαίο.