Ένα περιστατικό που προκαλεί σοκ διαδραματίστηκε στην Βάρκιζα, όπου με ευθύνη των ιθυνόντων παιδικού σταθμού, ένα κοριτσάκι μόλις δύο ετών, έμεινε κλεισμένο για 5 ώρες μέσα στο σχολικό λεωφορείο!

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, νωρίς το πρωί της Δευτέρας ο οδηγός του σχολικού παρέδωσε τα νήπια στον σταθμό και επέστρεψε στο σπίτι του. Το επόμενο δρομολόγιο ήταν μετά από αρκετές ώρες για να τα παραλάβει και να τα επιστρέψει στους γονείς τους. Όμως, δεν πρόσεξε ότι δεν είχε παραδώσει στον παιδικό σταθμό όλα τα παιδιά και μέσα στο όχημα έμεινε ένα κοριτσάκι μόλις 2 ετών.

Την απουσία του παιδιού δεν κατάλαβαν ούτε οι υπεύθυνοι του παιδικού σταθμού.

Το παιδί έμεινε εγκλωβισμένο μέσα στο λεωφορείο επί 5 ώρες και μάλιστα σε υψηλές θερμοκρασίες. Αρχικά κοιμόταν αλλά στάθηκε τυχερό μέσα στην ατυχία του αφού ξύπνησε και προφανώς τρόμαξε. Το κοριτσάκι έβαλε τα κλάματα και ένας περαστικός το άκουσε και κάλεσε την αστυνομία.

Στη συνέχεια ειδοποιήθηκε ο οδηγός του σχολικού που ξεκλείδωσε την πόρτα και έτσι βγήκε το παιδάκι.

Το κοριτσάκι απεγκλωβίστηκε κάθιδρο και σε κατάσταση σοκ. Οι γονείς, που ειδοποιήθηκαν αμέσως, υπέβαλλαν μήνυση για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Η αστυνομία προσήγαγε τον οδηγό και πέρασε αυτόφωρο μαζί την ιδιοκτήτρια του παιδικού σταθμού, τους συνοδηγούς και τη βρεφονηπιοκόμο.