Διάσωση ζώου από γιατρούς του Κ.Υ. Εχίνου

Σε ένα νεογέννητο αλογάκι προσέφεραν βοήθεια γιατροί και νοσηλευτές του Κέντρου Υγείας Εχίνου. Το ζωηρό πουλαράκι παγιδεύτηκε σε χαντάκι δύο μέτρων με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ακολουθήσει τη μητέρα του και τα υπόλοιπα μέλη της αγέλης.

Ευτυχώς για το μικρό ζώο, οι εργαζόμενοι του Κ.Υ. περνούσαν από την περιοχή κατευθυνόμενοι προς τον Εχίνο για την Κυριακάτικη βάρδια τους και όταν αντιλήφθηκαν το περιστατικό, έσπευσαν να συνδράμουν στον απεγκλωβισμό του.

«Υπέροχα είναι να ξεκινάς τη μέρα σου, σώζοντας ένα παγιδευμένο, σε χαντάκι 2 μέτρων περίπου, αλογάκι και να το βλέπεις μετά να θηλάζει τη μάνα του, που στιγμή δεν απομακρύνθηκε από κοντά του μέχρις ότου ο Διευθυντής μας, ο κύριος Πετρίδης, ως «από μηχανής θεός», καταφέρει να το απεγκλωβίσει ανοίγοντας δρόμο μέσα από τους ακανθωτούς θάμνους» έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο F/B η Κομοτηναία οδοντίατρος Αθηνά Μπομποτά, μέλος της ομάδας των «διασωστών» συμπεραίνοντας δικαίως «Και Διασώστες Ζώων λοιπόν οι γιατροί του Κ. Υ. Εχίνου!».

Προτεινόμενα άρθρα

Πακιστάν: Έκρηξη σε τζαμί – Φόβοι για θύματα

Έπεσε F- 4 Phantom της Πολεμικής Αεροπορίας – Αγνοούνται οι πιλότοι

Κλ. Μαρουσάκης: “Έρχεται το πολικό ποτάμι”