19 Μαρτίου, 2024
19 Μαρτίου, 2024
Αρχική » Ποιοι είμαστε

Ποιοι είμαστε

Thracenews.gr

Το ΘΡΑΚΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ  πρωτοέκανε την εμφάνισή του στην «πρωτόγονη» ιντερνετική «ζωή» του τόπου μας, το 1998!

Δημοσιογράφοι, τεχνικοί, συνεργάτες, αρθρογράφοι, αναλυτές, ανταποκριτές, είναι σε θέση μάχης και σήμερα, για τη λειτουργία του πιο δυναμικού ιστότοπου, που στόχο δεν έχει να σχολιάζει, αλλά να μεταδίδει σε κάθε γωνιά της χώρας και του κόσμου, τις ειδήσεις της περιοχής μας, αλλά και διαδραστικά να αναμεταδίδει τη δράση και τη ζωή των Θρακιωτών ανα τον κόσμο.

Ως ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ έχουμε την ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ, κατόπιν συνεργασίας, να αναμεταδίδουμε και να διαδίδουμε την ειδησεογραφία που εσείς παράγετε, που εσείς δημιουργείτε ως φορείς, συλλογικότητες, πρόσωπα.

Δεν μας αφορούν πολιτικές πεποιθήσεις.

Δεν μας αφορούν θρησκευτικές ή πολιτισμικές διαφορές.

Μας αφορά η ΘΡΑΚΗ και το ΜΕΛΛΟΝ της!

Μας ενδιαφέρει η ΟΡΘΗ αποτύπωση της ειδησεογραφίας της περιοχής μας, η σαφής διατύπωση των θέσεων και των απαιτήσεων του κάθε νομού της Θράκης.

Η διάχυση της ενημέρωσης για τη Θράκη, μπαίνει σε νέα τροχιά.

 Εμείς, προσφέρουμε την εμπειρία μας, το μέσον, τις δυνάμεις μας, έτσι ώστε η Θράκη του σήμερα, η Θράκη των εξελίξεων να έχει το δικό της ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟ Πρακτορειο Ειδήσεων, που θα αντιπροσωπεύει τα συμφέροντα του τόπου και μόνο!

Και το κυριότερο: Δεν είμαστε ανταγωνιστές των άλλων Μέσων Ενημέρωσης της περιοχής μας. Τιμούμε την παρουσία τους, τα όσα έχουν κάνει και θα συνεχίσουν να κάνουν για την πληρέστερη ενημέρωση των πολιτών της Θράκης.

Εμείς, είμαστε αυτοί που θα διαδώσουμε ΟΛΕΣ τις ΕΙΔΗΣΕΙΣ. Από κάθε πηγή. Πάντα με εξακρίβωση της αλήθειας και με σκοπό η είδηση να φτάσει σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, σε κάθε γωνιά της Ευρώπης, του κόσμου ολόκληρου.

Το μέλλον διαμορφώνεται.

Εμείς θα είμαστε θεατές;

Όχι φυσικά!

Προχωρούμε δυναμικά.

Για τη Θράκη. Για την Ελλάδα. Για την Ευρώπη.

Για τη φιλία των Λαών και των Εθνών.

Καλή περιήγηση…

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΘΡΑΚΗΣ – ΑΙΓΑΙΟΥ Ε.Ε.
ΕΔΡΑ: ΣΥΓΓΡΟΥ 106 * ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ: +302107001835
ΓΡΑΦΕΙΑ ΘΡΑΚΗΣ: ΒΑΣ. ΚΩΝ/ΝΟΥ 26-32 * 67132 * ΞΑΝΘΗ
ΤΗΛ: +302541888020
 
Διαχειριστής: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Β. ΠΕΝΤΖΟΥΡΙΔΗΣ
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
 

ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΗΤΡΩΟΥ: 13650

Ακολουθήστε μας

 

και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πιστοποιήσεις

Media

© copyright 2022 all rights reserved

Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, θα υποθέσουμε ότι είστε ευχαριστημένοι με αυτό. Δέχομαι

Privacy & Cookies Policy