«Γραβιέρα Νάξου, σουτζούκ λουκούμ Κομοτηνής» σήμερα στην ΕΡΤ, οι αδελφές Βουγιουκλή “ξετυλίγουν” το μαγειρικό τους ταλέντο
Καλεσμένες στην εκπομπή «ΠΟΠ Μαγειρική», οι Ελένη και Σουζάνα Βουγιουκλή, σήμερα Παρασκευή 12 Απριλίου 2024, στις 14:00.
Ο Ανδρέας Λαγός στην ΕΡΤ1 μαγειρεύουν τους ελληνικούς θησαυρούς της ελληνικής γης.
Αυτή τη φορά ο καταξιωμένος σεφ υποδέχεται στο στούντιο το ελληνικό μουσικό ντουέτο, που αποτελείται από τις αδελφές, Ελένη και Σουζάνα Βουγιουκλή.
Μαζί δημιουργούν δύο πιάτα, το πρώτο με γραβιέρα Νάξου και το δεύτερο με σουτζούκ λουκούμ Κομοτηνής. Οι αδελφές από την Ξάνθη που έχουν ταξιδέψει με τις μουσικές τους στα πέρατα του κόσμου μας συστήνονται και μας δείχνουν τις μαγειρικές ικανότητές τους, ενώ μας λένε πώς αποφάσισαν να ασχοληθούν με την έθνικ και γουόρλντ μουσική.
Γιατί η μαγειρική μπορεί να είναι ΠΟΠ!