Γλυκό του κουταλιού με ελιά και σοκολατάκι ελιάς δημιουργεί ο Γιάννης Θωμαΐδης από τη Νέα Καρβάλη.
Όπως δήλωσε ο ίδιος στην ΕΡΤ3 και την εκπομπή «Περίμετρος», «η συγκεκριμένη συνταγή έρχεται από την Καππαδοκία, από τη γιαγιά Ελισσώ, η οποία το μετέφερε στη μητέρα μου, η οποία έχει φύγει και εμείς με τη σειρά μας προσπαθήσαμε να παρουσιάσουμε και να βελτιώσουμε τη συνταγή. Η ελιά με σοκολάτα είναι μοναδική στον πλανήτη γη, κάτι το πολύ ξεχωριστό και πολύ ωραίο», σχολίασε ο Γ. Θωμαΐδης.
Ρεπορτάζ: Τασούλα Κρητικού – ertnews.gr